Novosti

Информативни разговор и испитивање

8. Новембар 2019 - 14:45

Данас је у Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова завршен први циклус петодневне специјалистичке обуке „Информативни разговор и испитивање“ који је реализован уз стручну подршку Министарства правде Сједињених Америчких Држава (УСДОЈ/ ИЦИТАП).

Обука је базирана на идентифицирање техника којима се промовише активно слушање, те...

Vidi više

Обука за водиче службених паса

25. Октобар 2019 - 15:00

У Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова од 21. до 25. 10. 2019. одржано је стручно усавршавање назива Стручна и практична обука у области рада водича службених паса за полицијске службенике Граничне полиције БиХ. 
Циљ обуке је да полицијски службеници задужени за упорабу службених паса за патролирање и откривање експлозива,...

Vidi više

Наставак сарадње између UNODC и AEPTM

17. Октобар 2019 - 12:00

Делегација UNODC, коју је водио шеф уреда ове организације УН-а у Бечу Олексиy Фесхцхенко, посјетила је Агенцију за школовање и стручно усавршавање кадрова. У разговору са Сашом Говедарицом. замјеником директора Агенције и Дуњом Галић, водитељицом Одсјека за подршку, разаматране су могућности даљње сарадња које је започела у јуну ове године...

Vidi više

Промовисано 50 полицајаца ДКПТ

15. Октобар 2019 - 14:00

У присуству највиших представника сигурносних институција наше државе, данас је у Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова у чин полицајац' промовисано 50 кадета Дирекције за координацију полицијских тијела. Ријеч је о XИИ. генерацији која је у Агенцији похађала основну полицијску обуку И.нивоа.

Школовање кадета ДКПТ у...

Vidi više

FRONTEX: Заједнички наставни план и...

26. Септембар 2019 - 10:45

Агенција за школовање и стручно усавршавање кадрова у сарадњи са Полицијском школом у Сегедину (Мађарска), Центром за обуку Министарства унутрашњих послова Сјеверне Македоније и Академијом за безбједност Албаније учествовала је у пројекту под називом „Повећање ефикасности мјера граничне полиције у земљама Западног Балкана кроз регионално...

Vidi više

Pages