Novosti

Нови директор AEPTM-a Marko Vujević...

6. Август 2020 - 12:45

Данас је у Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова - AEPTM и службено обављена примопредаја дужности између досадашњег директора Бранка Вукоје и новог директора  Марка Вујевића, којег је Вијећа министара БиХ на ту дужност, на мандат од четири године, именовало на 11.сједници 14.7.2020. године.

AEPTM је са радом започела 2009....

Vidi više

IADLEST-oв сертификат потврда да...

16. Јануар 2020 - 15:15

Марк Дамишио, менаџер за грантове и акредитације Међународнога удружења директора за стандарде и обуке у области спровођења закона (IADLEST), данас је Бранку Вукоји, директору Агенције за школовање и стручно усавршавање кадрова (АЕPTM) уручио сертификат IADLEST-а, који је признање да Агенција испуњава међународне стандарде по питању спровођења...

Vidi više

Промовисана XI.генерација млађих...

30. Децембар 2019 - 14:15

У Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова данас је у чин 'млађи инспектор' промовисано 15 кадета Државне агенције за истраге и заштиту SIPA. Ријеч је о XI. генерацији која је у Агенцији похађала основну полицијску обуку II.нивоа и стекла чин 'млађи инспектор'.

На пригодној свечаности кадетима су први честитали: Бранко Вукоја...

Vidi više

Посјет делегације Полицијске академије...

11. Децембар 2019 - 9:30

Делегација Полицијске академије Провинције Хунан Народне Републике Кине, предвођена проф. Xуенонгом Зхоуом, секретаром странке и првим комесаром, посјетила је Агенцију за школовање и стручно усавршавање кадрова, гдје им је ријечи добродошлице упутио замјеник директора Саша Говедарица.
На састанку, којем је присуствовала и делегација...

Vidi više

Информативни разговор и испитивање

8. Новембар 2019 - 14:45

Данас је у Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова завршен први циклус петодневне специјалистичке обуке „Информативни разговор и испитивање“ који је реализован уз стручну подршку Министарства правде Сједињених Америчких Држава (УСДОЈ/ ИЦИТАП).

Обука је базирана на идентифицирање техника којима се промовише активно слушање, те...

Vidi više

Pages