Novosti

IADLEST-oв сертификат потврда да...

16. Јануар 2020 - 15:15

Марк Дамишио, менаџер за грантове и акредитације Међународнога удружења директора за стандарде и обуке у области спровођења закона (IADLEST), данас је Бранку Вукоји, директору Агенције за школовање и стручно усавршавање кадрова (АЕPTM) уручио сертификат IADLEST-а, који је признање да Агенција испуњава међународне стандарде по питању спровођења...

Vidi više

Промовисана XI.генерација млађих...

30. Децембар 2019 - 14:15

У Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова данас је у чин 'млађи инспектор' промовисано 15 кадета Државне агенције за истраге и заштиту SIPA. Ријеч је о XI. генерацији која је у Агенцији похађала основну полицијску обуку II.нивоа и стекла чин 'млађи инспектор'.

На пригодној свечаности кадетима су први честитали: Бранко Вукоја...

Vidi više

Посјет делегације Полицијске академије...

11. Децембар 2019 - 9:30

Делегација Полицијске академије Провинције Хунан Народне Републике Кине, предвођена проф. Xуенонгом Зхоуом, секретаром странке и првим комесаром, посјетила је Агенцију за школовање и стручно усавршавање кадрова, гдје им је ријечи добродошлице упутио замјеник директора Саша Говедарица.
На састанку, којем је присуствовала и делегација...

Vidi više

Информативни разговор и испитивање

8. Новембар 2019 - 14:45

Данас је у Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова завршен први циклус петодневне специјалистичке обуке „Информативни разговор и испитивање“ који је реализован уз стручну подршку Министарства правде Сједињених Америчких Држава (УСДОЈ/ ИЦИТАП).

Обука је базирана на идентифицирање техника којима се промовише активно слушање, те...

Vidi više

Обука за водиче службених паса

25. Октобар 2019 - 15:00

У Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова од 21. до 25. 10. 2019. одржано је стручно усавршавање назива Стручна и практична обука у области рада водича службених паса за полицијске службенике Граничне полиције БиХ. 
Циљ обуке је да полицијски службеници задужени за упорабу службених паса за патролирање и откривање експлозива,...

Vidi više

Pages