Novosti

Промовисана XIII. генерација млађих...

23. Децембар 2021 - 13:15

У Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова данас је у чин млађег инспектора промовисано 10 кадета Државне агенције за истраге и заштиту SIPA. Ријеч је о XIII. генерацији која је у Агенцији похађала основну полицијску обуку II.нивоа и стекла чин млађег инспектора.

На почетку свечаности Марко Вујевић, директор Агенције за...

Vidi više

Руковање ватреним оружјем и вјештине...

16. Децембар 2021 - 14:45

У протекла три дана Одјељење за специјалистичке обуке Агенције за школовање и стручно усавршавање кадрова реализовало је посљедњи овогодишњи циклус специјалистичке обуке Руковање ватреним оружјем и вјештина гађања из дугоцјевног аутоматског оружја (основна обука). Према наставном плану и програму, обуке овог типа се организују за мање групе...

Vidi više

Сарадња са ОSCE-ом: „Откривање...

10. Децембар 2021 - 13:45

С циљем унапрjеђења безбједности граница Босне и Херцеговине (БиХ), у Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова од 06. до 10.12.2021. одржана је обука на тему „Откривање фалсификованих докумената“. Партнери у организацији обуке били су Одјел за транснационалне пријетње ОSCE -а и Мисија ОSCE -а у Босни и Херцеговини.

Кроз ову...

Vidi više

Руковање ватреним оружјем и вјештина...

9. Децембар 2021 - 14:30

Данас је у Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова окончане још један циклус специјалистичке обуке Руковање ватреним оружјем и вјештина гађања из аутоматског оружја дуге цијеви (основна обука). Обука је одржана од 7. до 9. децембра, на захтјев Државне агенције за истраге и заштиту SIPA за осам полицијских службеника те безбједноснe...

Vidi više

Студенти Правног факултета СУМ...

3. Децембар 2021 - 15:00

Студенти Правног факултета Свеучилишта у Мостару - студијска група Криминалистика и сигурносни менаџмент, посјетили су данас Агенцију за школовање и стручно усавршавање кадрова. У њихов пратњи била је др. сц. Тонка Крешић Гагро, доцентица.
У амфитеатру Агенције студенте је поздравио директор Марко Вујевић, који је најавио модалитете...

Vidi više

Pages