Novosti

Споразум о сарадњи AEPTM-а и СУМ-а

8. Март 2021 - 14:30

Споразум о сарадњи Агенције за школовање и стручно усавршавање кадрова и Свеучилишта у Мостару данас су у сједишту Агенције потписали ректор Свеучилишта проф.др. Зоран Томић и равнатељ Агенције Марко Вујевић који су, као примарни циљ Споразума, истакли успостављање партнерских односа двије институције у стручној, образовној и научно-...

Vidi više

Честитке уз Дан жена

8. Март 2021 - 10:45

У поводу Дана жена, данас је у Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова организовано пријатељевање. Симболично, честитке и цвијеће запосленицама Агенције уручили су директор Марко Вујевић и замјеник Саша Говедарица.

Иначе, у Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова раде 22 жене (47% од укупно запослених), међу...

Vidi više

Промоција XIV. генерација полицајаца

25. Фебруар 2021 - 13:00

У присуству представника безбједносних институција наше земље, у Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова данас је у чин полицајца промовисано 8 кадета Државне агенције за истраге и заштиту SIPA. То је XIV. генерација која је у Агенцији похађала основну полицијску обуку I. нивоа и стекла чин „полицајац“.

Пригодним ријечима...

Vidi više

Најављујемо: Промоција XIV. генерације...

22. Фебруар 2021 - 10:45

У четрвтак, 25.2.2021., у 11:00 сати, биће одржана свечана промоција XIV. генерације полазника основне полицијске обуке I.нивоа, која је у Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова стекла чин 'полицајац'. Биће промовирано осам кадета из Државне агенције за истраге и заштиту SIPA.

 

Vidi više

Промовисана XII. генерација млађих...

23. Децембар 2020 - 13:30

У присуству представника сигурносних институција наше земље, у Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова данас је у чин 'млађи инспектор' промовирано 10 кадета Државне агенције за истраге и заштиту SIPA. То је XII. генерација која је у Агенцији похађала основну полицијску обуку II.нивоа и стекла звање 'млађи инспектор'.  

На...

Vidi više

Pages