Novosti

Sporazum o saradnji AEPTM-a i SUM-a

8. Mart 2021 - 14:30

Sporazum o saradnji Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova i Sveučilišta u Mostaru danas su u sjedištu Agencije potpisali rektor Sveučilišta prof.dr. Zoran Tomić i ravnatelj Agencije Marko Vujević koji su, kao primarni cilj Sporazuma, istakli uspostavljanje partnerskih odnosa dvije institucije u stručnoj, obrazovnoj i naučno-...

Vidi više

Čestitke uz Dan žena

8. Mart 2021 - 10:45

U prigodi obilježavanja Dana žena, danas je u Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova upriličeno prijateljevanje. Simbolično, čestitke i cvijeće zaposlenicama Agencije uručili su direktor Marko Vujević i zamjenik Saša Govedarica.

Inače, u Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova rade 22 žene (47% od ukupno...

Vidi više

Promovirana XIV. generacija policajaca

25. Februar 2021 - 13:00

U prisustvu predstavnika sigurnosnih institucija naše zemlje, u Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova danas je u čin policajca promovirano 8 kadeta Državne agencije za istrage i zaštitu SIPA. To je XIV. generacija koja je u Agenciji pohađala osnovnu policijsku obuku I.nivoa i stekla čin „policajac“. 

Prigodnim riječima...

Vidi više

Najavljujemo: Promocija XIV. generacije...

22. Februar 2021 - 10:45

U četrvtak, 25.2.2021., u 11:00 sati, bit će održana svečana promocija XIV. generacije polaznika osnovne policijske obuke I.nivoa, koja je u Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova stekla čin 'policajac'. Bit će promovirano osam kadeta iz Državne agencije za istrage i zaštitu SIPA.

 

Vidi više

Promovirana XII. generacija mlađih...

23. Decembar 2020 - 13:30

U prisustvu predstavnika sigurnosnih institucija naše zemlje, u Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova danas je u čin 'mlađi inspektor' promovirano 10 kadeta Državne agencije za istrage i zaštitu SIPA. To je XII. generacija koja je u Agenciji pohađala osnovnu policijsku obuku II.nivoa i stekla čin 'mlađi inspektor'.  

Na...

Vidi više

Stranice