Novosti

Promovirana XIII. generacija mlađih...

23. prosinca 2021 - 13:15

U Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova danas je u čin mlađeg inspektora promovirano 10 kadeta Državne agencije za istrage i zaštitu SIPA. Riječ je o XIII. generaciji koja je u Agenciji pohađala temeljnu policijsku obuku II.razine i stekla čin mlađeg inspektora.

Na početku svečanosti Marko Vujević, ravnatelj...

Vidi više

Rukovanje vatrenim oružjem i vještine...

16. prosinca 2021 - 14:45

Odsjek za specijalističku obuku Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova u proteklih tri dana realizirao je posljednji ovogodišnji ciklus specijalističke obuke Rukovanje vatrenim oružjem i vještine gađanja iz automatskoga oružja duge cijevi (temeljna obuka). Prema nastavnom planu i programu, obuke ove vrste organiziraju se za manje...

Vidi više

Suradnja s OSCE-om: „Otkrivanje...

10. prosinca 2021 - 13:45

S ciljem poboljšanja sigurnosti granica Bosne i Hercegovine (BiH), u Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova od 6. do 10.12.2021. održana je obuka o temi “Otkrivanje krivotvorenih dokumenata”. Partneri u organizaciji obuke bili su OSCE-ov Odjel za transnacionalne prijetnje i Misija OSCE-a u Bosni i Hercegovini.

Kroz ovu...

Vidi više

Rukovanje vatrenim oružjem i vještina...

9. prosinca 2021 - 14:30

Danas je u Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova okončan još jedan ciklus specijalističke obuke Rukovanje vatrenim oružjem i vještina gađanja iz automatskog oružja duge cijevi (temeljna obuka). Obuka je održana od 7. do 9.prosinca, na zahtjev Državne agencije za istrage i zaštitu SIPA za osam policijskih službenika te sigurnosne...

Vidi više

Studenti Pravnoga fakulteta SUM u...

3. prosinca 2021 - 15:00

Studenti Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru – studijska grupa Kriminalistika i sigurnosni menadžment, danas su posjetili Agenciju za školovanje i stručno usavršavanje kadrova. U njihov pratnji bila je dr. sc. Tonka Krešić Gagro, docentica.

U amfiteatru Agencije, studente je pozdravio ravnatelj Marko Vujević koji je najavio...

Vidi više

Stranice