Novosti

Izaslanstvo AEPTM na preglednoj...

18. travnja 2024 - 14:45

U stožeru NATO-a u Bruxellesu je, u razdoblju 16-17.travnja 2024., održana godišnja pregledna konferencija, u čijem radu je sudjelovalo izaslanstvo Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova u sastavu: ravnatelj Marko Vujević, pomoćnik Elvir Velić, načelnica Odjela za potporu Dunja Galić i stručni savjetnik Neven Kajić.

...

Vidi više

Promocija XVIII. generacije policajaca

12. travnja 2024 - 14:00

U Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova danas je održana prigodna svečanost u prigodi završetka temeljne policijske obuke 10 kadeta Državne agencije za istrage i zaštitu SIPA, koji su promovirani u čin „policajac“.

Pozdravivši ugledne goste iz sektora sigurnosti naše zemlje, te mnogobrojnu rodbinu i prijatelje kadeta,...

Vidi više

Prisegnulo 30 mlađih inspektora MUP-a...

8. travnja 2024 - 14:15

U našoj agenciji je danas održana prigodna svečanost na kojoj je 30 mlađih inspektora Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije prisegnulo da će se u svom radu pridržavati Ustava i zakona BiH, te da će sve obveze i dužnosti policijskog službenika vršiti savjesno i odgovorno. Prisegu su dali pred ministrom unutarnjih...

Vidi više

Temeljna obuka „Neposredno osiguranje...

5. travnja 2024 - 15:45

U skladu s potrebama Direkcije za koordinaciju policijskih tijela, od 25.ožujka do 5.travnja, u Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova održana je temeljna obuka „Neposredno osiguranje VIP osoba“ s ciljem stjecanja temeljnih znanja i vještina, te provedbe mjera i radnji, neophodnih za neposredno fizičko osiguranje VIP osoba.

...
Vidi više

Sigurnosne mjere ublažavanja rizika pri...

29. ožujka 2024 - 13:00

U Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova, u razdoblju 25-29.03.2024., održana je stručna obuka „Sigurnosne mjere ublažavanja rizika prilikom osiguranja VIP osoba“. Obuku, koja je problematizirala pregled osoba, stvari i vozila, te trase kretanja, uspješno je završilo 19 policijskih službenika Direkcije za koordinaciju policijskih...

Vidi više

Stranice