Novosti

Novi ravnatelj AEPTM-a Marko Vujević...

6. kolovoza 2020 - 12:45

Danas je u Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova - AEPTM i službeno obavljena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg ravnatelja Branka Vukoje i novog ravnatelja  Marka Vujevića, kojeg je Vijeća ministara BiH na tu dužnost, na mandat od četiri godine, imenovalo na 11.sjednici 14.7.2020. godine.

AEPTM je s radom započela...

Vidi više

IADLEST-ov certifikat potvrda da AEPTM...

16. siječnja 2020 - 15:15

Mark Damitio, menadžer za grantove i akreditacije Međunarodnoga udruženja direktora za standarde i obuke u oblasti provedbe zakona (IADLEST), danas je Branku Vukoji, ravnatelju Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova (AEPTM) uručio certifikat IADLEST-a, koji je priznanje da Agencija ispunjava međunarodne standarde po pitanju...

Vidi više

Promovirana XI. generacija mlađih...

30. prosinca 2019 - 14:15

U Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova danas je u čin 'mlađi inspektor' promovirano 15 kadeta Državne agencije za istrage i zaštitu SIPA. Riječ je o XI. generaciji koja je u Agenciji pohađala temeljnu policijsku obuku II.razine i stekla čin 'mlađi inspektor'.

Na prigodnoj svečanosti kadetima su prvi čestitali: Branko...

Vidi više

Posjet izaslanstva Policijske akademije...

11. prosinca 2019 - 9:30

Izaslanstvo Policijske akademije Provincije Hunan Narodne Republike Kine, predvođeno prof. Xuenongom Zhouom, tajnikom stranke i prvim komesarom, posjetilo je Agenciju za školovanje i stručno usavršavanje kadrova, gdje ih je primio i pozdravio zamjenik ravnatelja Saša Govedarica.

Na sastanku, kojem je nazočilo i izaslanstvo Ministarstva...

Vidi više

Informativni razgovor i ispitivanje

8. studenog 2019 - 14:45

Danas je u Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova završen prvi ciklus petodnevne specijalističke obuke „Informativni razgovor i ispitivanje“ koji je realiziran uz stručnu potporu Ministarstva pravosuđa Sjedinjenih Američkih Država (USDOJ/ ICITAP).

Obuka je bazirana na identificiranje tehnika kojima se promovira aktivno...

Vidi više

Stranice