Novosti

Амбасадорица М.Е.Cormack у AEPTM:...

30. Мај 2018 - 19:00

Новоизграђени комплекс објеката Агенције за школовање и стручно усавршавање кадрова данас је посјетила амбасадорица САД у БиХ -  Maureen Е.Cormack са сурадницима. Повод за посјету је донацијска церемонија којом је и службено извршена примопредаја сигурносне и вентилацијске опреме, инсталиране у простору стрељане, коју је Агенцији донирао Уред...

Vidi više

Класа мала, али одабрана - промоција...

18. Мај 2018 - 13:15

У Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова данас је у чин 'полицајац' промовисано 13 кадета Државне агенције за истраге и заштиту SIPA. Ријеч је о осмој генерацији који су у Агенцији похађали основну полицијску обуку, ниво I. и стекли чин 'полицајац'.

„Класа мала, али одабрана“ – тим ријечима је директор Агенције за школовање...

Vidi više

Промовисана VII.генерација полицајаца

26. Април 2018 - 14:30

У Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова данас је у чин 'полицајац' промовисано 49 кадета Граничне полиције БиХ. Ријеч је о шестој генерацији који су у Агенцији похађали основну полицијску обуку, I.ниво и стекли чин 'полицајац'.

Кадети су у протеклих седам мјесеци похађали обуку у склопу које је реализовано 1336 наставних и...

Vidi više

Пријем IX.генерације кадета млађих...

23. Април 2018 - 14:45

Агенција за школовање и стручно усавршавање кадрова данас врши пријам IX.генерације кадета на основну полицијску обуку за стјецање чина 'млађи инспектор'. Ријеч је о кадетима Државне агенције за истраге и заштиту SIPA.  

Програм основне полицијске обуке, II.ниво, за стјецање чина 'млађи инспектор' кадета SIPA-е бит ће реализован кроз...

Vidi više

Oбука ментора полицијских службеника на...

20. Април 2018 - 12:30

У Агенцији за школовање и стручно усавршавање кадрова, у времену 16.-20.4.2018.г., одржана је Обука ментора полицијских службеника на пробном раду за 16 учесника односно полицијских службеника Дирекције за координацију полицијских тијела.

Ове обуке Агенција планира, организује и проводи уз подршку и сарадњу Међународнога програма помоћи...

Vidi više

Pages