Novosti

Nj.E. M.E.Cormack u AEPTM: primopredaja...

30. svibnja 2018 - 19:00

Novoizgrađeni kompleks objekata Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova danas je posjetila veleposlanica SAD u BiH - NJ.E. Maureen E.Cormack sa suradnicima. Povod za posjet je donacijska ceremonija kojom je i službeno izvršena primopredaja sigurnosne i ventilacijske opreme, instalirane u prostoru streljane, koju je Agenciji...

Vidi više

Klasa mala, ali odabrana - promocija...

18. svibnja 2018 - 13:15

U Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova danas je u čin 'policajac' promovirano 13 kadeta Državne agencije za istrage i zaštitu SIPA. Riječ je o osmoj generaciji koji su u Agenciji pohađali temeljnu policijsku obuku I.razine i stekli čin 'policajac'.

„Klasa mala, ali odabrana“ – tim riječima je ravnatelj Agencije za...

Vidi više

Promovirana VII.generacija policajaca

26. travnja 2018 - 14:30

U Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova danas je u čin 'policajac' promovirano 49 kadeta Granične policije BiH. Riječ je o šestoj generaciji koji su u Agenciji pohađali temeljnu policijsku obuku I.razine i stekli čin 'policajac'.

Kadeti su u proteklih sedam mjeseci pohađali obuku u sklopu koje je realizirano 1336...

Vidi više

Prijem IX.generacije kadeta mlađih...

23. travnja 2018 - 14:45

Agencija za školovanje i stručno usavršavanje kadrova danas vrši prijam IX.generacije kadeta na temeljnu policijsku obuku za stjecanje čina 'mlađi inspektor'. Riječ je o kadetima Državne agencije za istrage i zaštitu SIPA.  

Program temeljne policijske obuke druge razine za stjecanje čina 'mlađi inspektor' kadeta SIPA-e bit će realiziran...

Vidi više

Obuka mentora policijskih službenika na...

20. travnja 2018 - 12:30

U Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova, u razdoblju 16.-20.4.2018.g., održana je Obuka mentora policijskih službenika na probnom radu za 16 polaznika odnosno policijskih službenika Direkcije za koordinaciju policijskih tijela.

Ove obuke Agencija planira, organizira i provodi uz potporu i suradnju Međunarodnoga programa...

Vidi više

Stranice