Novosti

Sporazum o znanstvenoj, obrazovnoj i...

8. prosinca 2017 - 12:00

Sporazum o znanstvenoj, obrazovnoj i stručnoj suradnji danas su u Mostaru potpisali prof.dr.Nedžad Korajlić, dekan Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Sveučilišta u Sarajevu i Branko Vukoja, ravnatelj Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova AEPTM.

Ovim sporazumom otvara se mogućnost zajedničkog...

Vidi više

Obuka multiplikatora iz oblasti...

23. studenog 2017 - 15:15

U suradnji Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova, Granične policije BiH i Službe za poslove sa strancima, a uz potporu IOM-a (Međunarodna organizacija za migracije), u razdoblju 21.-23.11.2017.g., održana je Obuka multiplikatora iz oblasti otkrivanja falsificiranih dokumenata (21 polaznik).

Cilj obuka bio je da se...

Vidi više

Promocija 30 mlađih inspektora SIPA i...

15. studenog 2017 - 14:45

U Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova - AEPTM danas je održana prigodna svečanost tijekom koje je u čin mlađeg inspektora promovirano 25 kadeta Državne agencije za istrage i zaštitu - SIPA i 5 kadeta Direkcije za koordinaciju policijskih tijela.

Program temeljne policijska obuke kadeta SIPA-e, koji su se školovali za...

Vidi više

Studijski posjet LAPD-u

14. studenog 2017 - 14:00

U organizaciji Međunarodnoga programa pomoći u kriminalističkoj obuci Ministarstva pravde SAD (ICITAP), Branko Vukoja, ravnatelj Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova boravio je u razdoblju 6.-10.11.2017.g. u Los Angelesu. U fokusu ovog studijskog posjeta Policiji Los Angelesa (LAPD) bio je razvoj policijskih službenika za rad...

Vidi više

Prva nacionalna obuka iz oblasti borbe...

10. studenog 2017 - 9:00

U suradnji Granične policije BiH, Službe za poslove sa strancima i Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova, u Sarajevu je, od 6. do 10.11.2017.g., održana Prva nacionalna obuka iz oblasti borbe protiv trgovine ljudima. Stručnu pomoć i potporu organiziranju i provedbi ove obuke pružili su: FRONTEX, IOM i UNHCR.

Cilj obuke je...

Vidi više

Stranice